sigla-INREGISTRATA-removebg-preview
PACOS ECO COLECTARE

PACOS ECO COLECTARE

Colectare deșeuri

Garbage Truck Fleet
Serviciul de colectare deșeuri

Colectare și transport deșeuri de la sediu

PACOS ECO COLECTARE SRL asigură în baza contractului încheiat în prealabil ridicarea deșeurilor de la punctul de lucru al companiei și transportul acestuia la unul din depozite în vederea procesării.

Legea nu ne permite colectarea deșeurilor de la domiciliul persoanelor fizice.

Persoanele fizice pot duce deșeurile la unul din pucntele de lucru de la adresele.

  1. Str. Paltinului nr 31 Baicoi , Prahova
  2. Str GHE GR Cantacuzino nr 340D , Ploiesti , Prahova

 

Over 5,000+ companies & Clients rely on greenia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0 +

Happy Clients

0 +

Project Done

0 +

Gardeners

0 +

Awards

Tipuri de deșeuri

Ce tipuri de deșeuri colectăm?

Hârtie & carton

Hârtia, este formată din pastă mecanică sau celuloză, ce se biodegradează mai repede decât plasticul. Celuloza, este extrasă din lemn printr-un proces sinuos, ce presupune utilizarea unor substanțe chimice care afectează grav mediul înconjurător. Ne ocupăm noi de reciclat.

Metal

Pentru ca metalele să fie reciclate se soliciă o colectare distinsă. Procesul include: trierea lor apoi topirea, ulterior produsul finit poate fi utilizat în producerea frigiderelor, automobilelor, cupotoarelor..etc.Noi ne ocupăm de tot ce ține de reciclarea metalelor.

Lemn

Reciclarea lemnului provenit din paleti, duce la diminuarea tăierii copacilor, în esență, salvarea unui element important din componența mediului înconjurător. Procesarea presupune zdrobirea deșeurilor fiind urmată de separarea lor. Fii atent la mediu, reciclează și tu.

Plastic

De la PET-uri la componente auto, bidoane, carcase, noi reciclăm orice tip de mase plastice. Ajută și tu la menținerea unui mediu prielnic vieții, reciclează plasticul nefolositor.

Deșeuri din construcții

Colectăm deșeuri generate în urma activităților de construcție și demolări compuse din betoane, dale, cărămizi, țigle, gips carton, asfalt, lemn, pietre, moloz

DEE-uri

Scopul reciclării DEEE-urilor este acela de amelioare a consecințelor provocate de aparatura electrică și electronică (laptop/computer, becuri economice, aspiratoare, televizoare, etc..)

Sticla

Sticla este unul din materialele care pot fi reciclate la infinit, fara sa-si piarda din calitate. Noi colectam si reciclam sticla, respectand toti pasii acestui proces si transformand-o intr-un material reutilizabil.

Periculoase

Deșeurile periculoase constituie o problemă importantă, fiind dăunătoare sănătăţii umane precum şi mediului biologic. “Prevenirea este mai eficientă decât tratarea.” - noi colectăm deșeurile periculoase într-un mod sigur.

Textile

Majoritatea textilelor de uz casnic și articolelor de îmbrăcăminte pot fi reciclate, indiferent de calitate și gradul de uzură. Noi colectăm textilele pentru a-și urma cursul firesc în procesul de reciclare.

Orice tip de deseu exceptand deseurile medicale si animaliere.

Completează formularul