sigla-INREGISTRATA-removebg-preview
PACOS ECO COLECTARE

PACOS ECO COLECTARE

Protejăm mediul

34135097_1848085105230224_286587959182884864_n

Pentru că ne pasă

  • Încă de la înființarea societății am știut că o afacere ce are ca obiect de activitate deșeurile nu presupune doar forță umană și flotă auto. Așadar am investit constant în noi, în echipa noastră, în dezvoltarea societății și nu în ultimul rând în educația oamenilor și a societăților colaboratoare.
  • În ultimii ani legislația de mediu s-a schimbat într-un ritm alert, ceea ce ne-a făcut să ne mobilizăm și să venim în ajutorul partenerilor noștri prin CURSURI de bune practici, transpunând cerințele legislative peste domeniul fiecăria de activitate.
  • Am înțeles încă de la început că totul pleacă de la educație, astfel am investit în asta și am efectuat ore de educație ecologică în școli. Astfel încă de la vârste mici copii au învățat despre importanța colectării selective, despre reciclarea deșeurilor și depre legătura dintre aruncarea deșeurilor acolo unde le este locul și sănătatea lor și a familiilor lor. 
  • Pentru că toți cei ce ne-au fost alături în campaniile de educație ecologică  au înțeles importanța unui mediu mai curat, prin acțiuni de voluntariat am reușit să ecologizăm zone foarte afectate de depozitarea necontrolată și inadecvată a deșeurilor.
  • Pentru că vrem să fim mereu informați despre noile tehnlogii din domeniu participăm constant la târguri destinate colectării, reciclării deșeurilor și efientizării afacerii prin soft-uri IT. 
Completează formularul