sigla-INREGISTRATA-removebg-preview
PACOS ECO COLECTARE

PACOS ECO COLECTARE

Despre companie

A woman holding a recycle bin with plastic bottles in the outdoors
a-woman-collecting-and-putting-plastic-bottles-int-YLTQQYZ
DESPRE COMPANIE​

S.C. PACOS ECO COLECTARE S.R.L.

Firma noastra s-a infiintat in anul 2012 , si a avut in prima faza ca activitate principala valorificarea materialelor reciclabile sortate (CARTON,HARTIE,FOLIE PE si PP, LADITE , NAVETE , DOZE ALUMINIU, AMBALAJE DIN HDPE, ALTE CATEGORII DE PLASTIC RECICLABIL: MOBILIER DE PLASTIC) . SC PACOS ECO COLECTARE SRL functioneaza fara intrerupere , impunandu-se pe plan judetean prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei , raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea , dar mai ales seriozitate si profesionalism .

De ce să lucrezi cu noi?

Seriozitate și profesionalism

Detinem in orasul Baicoi peste 25000 m2 ( hale depozitare – 2500 mp si platforme betonate ) ,toate utilitatile (gaze, apa, canalizare ), doua transformatoare de putere 1 Mw, utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor ,stivuitoare, incarcator dotat cu toate aplicatiile necesare domeniului nostru de activitate, parc auto propriu format din camioane de 3,5 t;7,5 t si 40 t.

Personal calificat

Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 350 tone deseuri reciclabile.

Hale & utilaje

Peste 25000 m2 ( hale depozitare – 2500 mp si platforme betonate ) ,toate utilitatile + utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor.

Certificări și autorizații

Compania este autorizată pentru colectarea și transportul deșeurilor reciclabile, nereciclabile și periculoase precum și reciclarea deșeurilor, de asemenea deține certificări ISO 14001:2005 și ISO 9001:2008.

Consultanță de mediu

Obținem avize și autorizații APM și ajutăm la îndeplinirea obiectivelor conform legii 249/2015. Oferim consultanță privind gestionarea deșeurilor în vederea reducerii costurilor.

Investițiile comapaniei

Investiții inteligente în dezvoltarea companiei

PACOS ECO COLECTARE a investit constant în utilaje și autoutilitare pentru dezvoltarea companiei. De asemenea suntem beneficiarii unei runde de investiții prin fonduri europene în valoare de 1,5 mil euro, ceea ce ne oferă posibilitatea de a lucra eficient cu colaboratorii noștri.

Parc auto

Din 01.07.2013 parcul nostru auto contine si masini dotate cu sistem de ridicare abrolkeeper, pentru containere ce se pot amplasa la firmele cu cantitati semnificative de deseuri reciclabile. Avem in proprietate aproxiamtiv 80 de containere pentru masinile cu sistem de ridicare abrolkeeper.

Consultanță de mediu

Inca de la infiintarea societatii societatea ofera consultanta si instruire in vederea obtinerii de avize de mediu, autorizatii de mediu, raportari catre APM, AFM.

Fonduri europene

Din 01.03.2019 societatea a semnat contractul de finantare prin Fonduri Europene, contract in valoare de 1.5 mil euro. Prin acest contract societatea achizitioneaza : incaractor de deseuri (multifunctional), stivuitor, tocator de deseuri- obtinere combustibil alternativ, presa de balotat de capacitate mare, statie de sortare deseuri, certificari ISO, prezenta la targuri internationale, soft de gestiune menagementul deseurilor, echipamente IT performante.

Autorizații

Din 01.09.2014 , suntem autorizati si pentru colectarea deseurilor periculoase si a materialelor de constructii. Detinem containere speciale pentru depozitarea temporara la funizori a deseurilor de materiale de constructii.
Din 15.06.2016 putem prelua responsabilitatea si indeplini obiective pentru deseurile de ambalaj introduse pe piata, conform legii 249/2015 si ORD 2413/2016.
Din 01.02.2019 societatea a devenit reciclator pentru materiale plastice din polietilena si polipropilena prin obtinerea de granule si valorificator prin tocare pentru materiale plastice din ABS, PC, PS, PA, etc. Acest lucru s-a realizat cu investitii de aproximativ 400000 euro (hala noua din panouri sandwich , echipament industrial pentru tocare-spalare-granulare deseuri plastice si transformator de 630 kwA.

Te scăpăm de deșeuri

ECHiPA PACOS ECO COLECTARE
Completează formularul